Behenase Ghana – donatie van onze Luflie kledinglijn

Enige tijd geleden ben ik in contact gekomen met een neonatologie verpleegkundige uit het UMC. Al jaren zet Ellen zich in voor alle pasgeboren kinderen in dit ziekenhuis, maar ze doet meer. Samen met haar man reist ze af naar Ghana om daar met een heel team te werken aan de wederopbouw van een dorp. Sinds 2006 hebben ze ongelooflijk veel voor elkaar gekregen. Zo is er een school gebouwd en wordt er les gegeven in hygiëne. Een waterput is aangelegd en in een ziekenhuis worden (zwangere)moeders en (premature)baby’s geholpen. Er is zoveel wat ik hierover kan vertellen, maar onderstaande foto’s zeggen genoeg. Toen ik nog een deel oude voorraad had wilde ik deze graag aan hun schenken. Dus zo gezegd, zo gedaan is de eerste Luflie kledinglijn samen met gemaakte samples allemaal gedoneerd aan dit dorp. Nu staat er weer een koffer voor ze klaar en ook die gaat binnenkort hun kant op. En wat voelt het goed om zo’n goed doel te steunen!!

Wil je meer over deze stichting weten of sponsoren neem dan contact met ons op.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *