Teveel om op te noemen is het eigenlijk alle mooie projecten die we mogen doen en alle fijne reacties van onze webshop klanten. Om toch een kijkje in onze keuken te geven hier een selectie van foto’s, projecten en uiteraard reviews…..

 

‘De Luflie rompertjes zien er niet alleen kleurrijk uit, maar zijn ideaal voor ons zoontje. Het uit- en aankleden gaat veel sneller en gemakkelijker dan met de standaard rompertjes. Hierdoor houdt ons zoontje meer energie over om lekker te genieten van zijn papa en mama. Daarnaast is het heel lastig om leuke kleertjes te kopen in hele kleine maatjes, behalve op deze website. Iris doet haar werk met passie en ze doet haar uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zeker een aanrader voor kindjes met een kleine maat’.

 

‘Erg handige romper! Onze tweeling was te vroeggeboren en het was een fijn moment toen we ze zelf kleertjes aan mochten trekken. Deze rompers zijn dan zeker een aanrader omdat het een minimale belasting geeft voor de kleintjes. En het contact met Iris verloopt erg prettig. Ze is erg behulpzaam en denkt goed mee’.

Behenase Ghana – donatie van onze Luflie kledinglijn
Een verpleegkundige met een missie en haar man….In 2006 zijn zij voor het eerst naar Ghana geweest voor de opening van een kliniek en een zusterhuis in Behenase. Bouwbedrijf van Zoelen heeft het gefinancierd en de Ghanese bevolking heeft het zelf gebouwd. De opening was een groot feest. De warme en vriendelijke mensen zaten gelijk in hun hart. Door middel van verschillende sponsoren kunnen zij deze bevolking in dit dorp ondersteunen en begeleiden. Ook hier worden prematuren kinderen geboren en óók zij verdienen passende kleding. Daarom heeft Luflie besloten een deel van haar voorraad te doneren aan dit fantastische project.

De Vereniging van Ouders van Couveusekinderen (VOC)
Al een aantal jaren werken we samen met deze mooie organisatie. De VOC is een patiëntenvereniging/oudervereniging en vertegenwoordigt (ouders van) kinderen die na hun geboorte opgenomen moeten worden op een neonatologie afdeling. Daarnaast zet de VOC zich in voor de belangen van deze kinderen en hun ouders: om te kijken of de zorg in de ziekenhuizen nog beter kan (Neokeurmerkprogramma) maar ook te onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor betere nazorg. Nazorg, die hard nodig is, omdat er veel kinderen zijn die na hun ontslag langere of kortere tijd kwetsbaar blijven. Tijdens Wereld Prematuren Dag op 17 november zetten zij zich dan ook extra in om deze dag kersverse ouders een hart onder de riem steken in de ziekenhuizen, de zorgverleners in zonnetje zetten en meer bekendheid creëren. Luflie mag zich hierbij al een aantal jaren aansluiten en heeft samen met de VOC al verschillende projecten uitgevoerd.

Wereld Prematuren Dag 2018

Vorige week was het de Week van het Couveusekind, met afgelopen zaterdag Wereld Prematuren Dag! Een dag voor meer begrip, bewustwording en bekendheid. Trots dat we zoiets moois hebben kunnen neerzetten met de vrijwilligers, zorgverleners en sponsoren.Daar kun jij voor volgend jaar ook een bijdrage aan leveren. Wil je vrijwilliger worden, lid worden van onze vereniging zodat we met jouw lidmaatschapsgeld de vrijwilligers kunnen faciliteren bij deze en andere activiteiten, of doneer je liever eenmalig? Dat kan allemaal: zou fantastisch zijn als we volgend jaar het nog grootser kunnen neerzetten!Lid worden: https://www.couveuseouders.nl/lid-worden/Doneren: https://www.couveuseouders.nl/product/yith-donations-for-woocommerce/Vrijwilliger worden: https://www.couveuseouders.nl/vrijwilliger-worden/

Geplaatst door Couveuseouders (VOC) op Woensdag 21 november 2018