Bij Luflie prematuur kleding kunt u alles vinden voor uw pasgeboren kindje. Met ruime keuze in kleding, maten en designs zijn wij de spelers op de markt als het gaat om passende, verantwoorde couveuse kleding.

De collectie prematuur kleding van Luflie is in samenwerking met verschillende specialisten tot stand gekomen. Trots zijn wij op de ontwerpen van het prematuur rompertje en het prematuur overslagtruitje. Deze kunnen namelijk geheel worden opengevouwen. Er hoeft dus niks over het hoofdje van de baby worden getrokken, wel zo makkelijk bij het aan-en uitkleden. Daarnaast zijn de wasvoorschriften erin gedrukt dus geen vervelende kriebelende labels die gaan irriteren op de huid.

De collectie is verkrijgbaar in de maten 38 tot en met 47. We hebben gekozen voor zachte katoenen stoffen met een vrolijke uitstraling omdat wij vinden dat deze dappere kindjes extra mogen opvallen. Daarnaast hebben we vaak de vraag gekregen of we onze kleding ook niet in grotere maten kunnen aanbieden. Er zijn ook kinderen die bijvoorbeeld in het ziekenhuis zijn opgenomen na de bevalling of een bepaalde ziekte hebben waardoor normale kleding niet altijd praktisch is. En ook hebben we nu maat 50/56 en 62 aan onze webshop mogen toevoegen. Uiteraard voor thuisgebruik is het ook gewoon fijne kleding, want niet iedere baby is zo blij met al die laagjes die over het hoofdje moet.